Over Salon Dion

Info over

Salon Dion

Love

your hair

Eind 2013 ben ik gestart met mijn eigen kapsalon aan huis in Hoogland. Ik heb de opleiding voor kapster gevolgd op de SBBO in Leusden. Na ruim 5 jaar in een kapsalon gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Vandaar dat ik aan huis ben begonnen met mijn eigen kapsalon. Het eerste jaar was deze gevestigd op een kamer op de bovenverdieping. Sinds januari 2015 staat de nieuwe kapsalon naast het huis. Hierdoor is de kapsalon ook voor ouderen mensen beter toegankelijk.

Kijk gerust eens rond op mijn website om te zien wat ik allemaal te bieden heb en wie weet zien wij elkaar bij Salon Dion!

 
 
 
 

salon-5_2

 

 

 

Producten

Bij Salon Dion zijn meerdere haarverzorgingsproducten te koop. Uiteraard kies ik naast goede kwaliteit ook voor betaalbare producten. De producten gebruik ik in het dagelijks leven ook voor mijzelf. De merken die ik verkoop zijn o.a.: Pure, Imago en Salon Elite.

Trouw- of feestkapsels

Bij Salon Dion kunt u ook terecht voor een trouw- of feestkapsel. Ik heb in 2011 mijn diploma gehaald voor de cursus: ‘trouw- en feestkapsels’. Sindsdien heb ik meerdere klanten mooi gemaakt voor een bijzondere gelegenheid.